بخش اورژانس بعنوان یكی از بخش های بیمارستان امید، برای دسترسی بهتر و سریع تر بیماران با ورودی مجزا و اصلی از ساختمان اصلی و ورودی دوم از سمت طبقه ی منفی یك ساختمان راه اندازی شده است.این بخش شامل درمانگاه عمومی، اتاق پزشك، اتاق سرپرستار، تریاژ، بخش تحت نظر و بخش اصلی است كه در صورت شرایط خاص بیماران و مراجعه كنندگان از امكانات اتاق عمل سرپایی نیز بهره می برند.
در ورودی اورژانس ایتگاه مخصوص استقرار آمبولانس وجود دارد و برانكارز و ویلچر حمل بیمار و اتاق تریاژ قرار گرفته كه برای رسیدگی به بیماران بر اساس نوع تسهیلات مورد نیاز فعالیت می كند.
در بخش اورژانس یك اتاق CPR، یك اتاق ایزوله و یك اتاق عمل سرپایی مانند گچ گیری، فصد خون و … فعالیت می كند. پذیرش بیماران قلبی –عروقی، بیماران مبتلا به سرطان و بیماران اورژانس داخلی و جراحی از دیگر خدمات اورژانس می باشد. این بخش همچنین دارای ۱۰ تخت فعال مجهز به مانیتورینگ قلبی – ریوی، اكسیژن سانترال، ساكشن پرتابل و لاكر مخصوص بیمار است.
اتاق احیا با مجهز بودن به دستگاه شوك، مانیتورینگ قلبی – ریوی، اكسیژن سانترال، ساكشن پرتابل و تمام امكانات لازم برای احیا بیمار را می توان بعنوان یكی از مهم ترین قسمت های اورژانس معرفی كرد.
پزشكان و پرستاران بخش اورژانس بیمارستان امید:
پزشك عمومی
پزشكان متخصص آنكال
كارشناس پرستاری با سابقه حداقل ۴ سال فعالیت
بخش اورژانس بیمارستان امید تمام روزهای هفته و ۲۴ ساعت در شبانه روز فعالیت می کند.




